Parquets Empordà és una empresa que treballa en el sector de la fusta i compta amb una gran gamma de productes de qualitat a bon preu. Som instal·ladors i venedors de tot tipus de terres de fusta, així com laminats, tarimes (fusta, sintètica i exteriors), moquetes i paviments vinílics, a més de productes per a neteja per a parquet. El nostre objectiu és crear ambients càlids i confortables en qualsevol espai de la llar, en hotels, botigues, oficines i altres espais.

Des de Parquets Empordà assegurem que la fusta

És un material natural esplèndid, no n’hi ha cap que sigui igual que un altre, per tal qual cosa aconseguim que cada paviment sigui únic i singular i és aquest l’atractiu dels terres de fusta amb la qual cada casa aconsegueix un ambient exclusiu.

Aquesta empresa és sinònim de qualitat, innovació i disseny. Gràcies a un treball millorat amb el pas dels anys podem oferir una gamma de parquets amb unes característiques diferenciadores: dissenys sofisticats, moderns, clàssics i àmplies solucions tant d’interiors com exteriors per tots els estils i gustos.